avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In urma contestatiei la contraventie cu suspendare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In urma contestatiei la contraventie cu suspendare permis o luna, ...

In urma contestatiei la contraventie cu suspendare permis o luna, pot apela la O.U.G. 83/2020 , pt a sari peste solicitarea de grefa ? daca duc personal cererea si copia print screen ce dovedesc ca exista contestatie si dosar la Judecatorie ,pot grabi restituirea pana la finalizarea dosarului ? daca depun solicitarea Serviciul Rutier are un termen de eliberare a permisului sau poate tărăgana ? ... cu multumiri
Cel mai recent răspuns: liniuta , utilizator 13:56, 1 Februarie 2021
Problema rezolvata momentan doar cu un ,,print screen,, in 5 minute !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia rutiera a trimis cererea mea in instanta, cum pot sa-mi recuperez permisul? benga112 benga112 #-o#-o#-o Pe data de: 24.03.2012 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile. si o amenda de 120 lei. Pentru depasirea interzisa. Pe data ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)
Recuperare amenda platita - nedepus chitanta in original la instanta MihStef MihStef In urma contestatiei la judecatorie a unui proces verbal de contraventie rutiera, solutia instantei a fost de anulare a procesului verbal si exonerarea ... (vezi toată discuția)