avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cu un venit de 550 lei, poți beneficia ca,, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cu un venit de 550 lei, poți beneficia ca,, coasigurat

Bună seara! Am o mare rugăminte la dvs sa ma, ajutați cu un răspuns la întrebarea mea. Doresc sa îl iau pe soțul meu în întreținere ca coasigurat, singurul venit pe care îl are este de 550 de lei dintr-un imobil închiriat cu contract de închiriere. Poate beneficia ca, coasigurat??? Va mulțumesc!!
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2021
dyadiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:07, 1 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu poate pentru ca realizeaza venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa am coasigurat pe sotul meu? dyadiana dyadiana Bună seara! Am o mare rugăminte la dvs sa ma, ajutați cu un răspuns la întrebarea mea. Doresc sa îl iau pe soțul meu în întreținere ca coasigurat, ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)
Un copil major poate fi coasiguratul unuia dintre parinti? mnd mnd buna ziua, in cazul in care copilul are peste 18 ani si nu realizeaza venituri, dar nici la scoala nu mai merge, poate fi coasiguratul unuia dintre parinti? ... (vezi toată discuția)