avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nu am depus bilanul de lichidare la anaf
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nu am depus bilanul de lichidare la anaf

Ce se intampla daca nu am depus bilanul de lichidare la anaf dupa ce am cerut dizolvarea cu lichidare... Tinand cont ca nu am active si nici datorii??? Pot sa depun direct bilantul de final la onrc si anaf?
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:39, 1 Februarie 2021
Nu. Odata ce il depuneti la anaf (caci numai asa va sterg ei din evidentele lor), vi se da un numar de inregistrare si numai cu acest numar de inregistrare depuneti actele (bilantul) la registrul comertului. Altfel nu vi-l ia in considerare.
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare juridica - lichidare si radiere voluntara sau juridica ? mendo mendo Am o societate SRL infiintata in 2000 pe care vreau sa o lichidez si radiez si care a fost dizolvata juridic. Aceasta societate a functionat si a avut ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata de catre camera de comert kikirika kikirika Daca am sentinta ca firma e dizolvata ,mai trebuie sa depun declaratii la finante? Dizolvata nu inseamna ca nu mai exista? Cind firma e dizolvata ce se ... (vezi toată discuția)