avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa donez autoturism unei persoane cetatean ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa donez autoturism unei persoane cetatean german. Ce ...

Doresc sa donez autoturism unei persoane cetatean german. Ce acte pot intocmi.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:27, 1 Februarie 2021
Un contract de donatie incheiat in forma autentica (in fata unui notar public). Va trebui sa prezentati un certificat fiscal liber de datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie George_Nistor George_Nistor Buna ziua! Am si eu o nelamurire! Detin un autoturism, neimatriculat in Ro, si doresc sa-l donez unei manastiri, din cate am inteles eu din taxa auto, ... (vezi toată discuția)
Renunțare la cota parte dintr-un imobil in favoarea celuilalt coproprietar Laura 17 Laura 17 Eu și sora mea deținem în cote egale un apartament. Ea este cetățean italian și locuiește acolo de peste 30 de ani. Nu poate veni în România sub nici ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna - contractul de donatie sa fie in forma autentica ? oanaportar oanaportar Un salariat vrea sa doneze un bun unitatii. Va trebui sa se incheie un Contract de donatie. Ce inseamna : Contractul dedonatie sa fie in forma autentica ... (vezi toată discuția)