Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Transfer bunuri provenite din reparatii si demolari de ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Transfer bunuri provenite din reparatii si demolari de la o institutie publica (scoala) catre un ONG?

Cum pot transfera bunuri provenite din reparatii si demolari de la o institutie publica (scoala) catre un ONG? Ex uşi, ferestre, lămpi iluminat, etc.
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:31, 1 Februarie 2021
Prin vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iluminatul public sau privat? Narcisa_ Narcisa_ O cunostiinta care sta la tara, mi-a povestit ca vecina ei are lumina de pe stalp de la Electrica S.A.chiar in ograda sa (ograda vecinei). Normal iluminatul ... (vezi toată discuția)
Cod caen mariana genoiu mariana genoiu As dori sa ma ajutati cu un cod CAEN pentru prestari servicii, respectiv reparatii mobilier, usi si ferestre termopan etc. (vezi toată discuția)
Obiecte de inventar si mijloace fixe oroszstefanpfa oroszstefanpfa Ce se intampla cu obiectele de inventar si mijloacele fixe cand se inchide un pfa? Situatia in care se valorifica este reglementata in legislatie. ... (vezi toată discuția)