avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Se plătește chiria unui spațiu în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Se plătește chiria unui spațiu în preaviz ???? ...

Buna ziua
Se plătește chiria unui spațiu în preaviz ????
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:56, 2 Februarie 2021
daca sunteti chirias, da, platiti la zi, normal.
ce inseamna in preaviz ? nu mai stati acolo ? si daca stati, de ce sa nu si platiti ?
Sunt chiriasul unui spatiu comercial ,la inceput cand am inchiriat spatiul, proprietarul a fost de acord verbal cu orice lucrare asupra spatiului pentru ca eu sa imi pot incepe activitatea.
Acum cu toata afacerea montata ar mai fi de facut un horn care sa permita eliminarea fumului rezultat din gratar si rotisor, lucru cu care proprietarul nu este de-acord,deci trebuie sa ma mut.
I sa platit 1 luna chirie ,1 luna garantie + inca 1000 ron o parte din garantie din intelegrerea pe care am avuto.
Am inaintat decizia mea de a rezilia contractul de inchiriere si sunt in perioada preavizului ,dar proprietarul nu vrea nici sa returneze garantia nici ca eu sa raman in spatiu pana la cheltuirea garantiei, nici nu recunoaste cum ca i s ar fi platit garantia ba mai mult,are pretentia sa platesc chiria pe perioada preavizului

atunci va trebui sa va judecati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie spatiu comercial angela123 angela123 Anul trecut in luna noiembrie am incheiat un contract de inchiriere pentru un spatiu comercial intre firma mea si proprietar persoana fizica , platind chiria ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere viocorb@yahoo.com viocorb@yahoo.com am un contract de inchiriere spatiu comercial , sunt chiriasul , perioada contractului este de 2 ani, este stabilita o chirie lunara, care poate fi indexata la ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie chirie spatiu cristinasovar cristinasovar Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In ianuarie 2015 am inchiriat un spatiu comercial in baza unui contract.In contract este specificat ... (vezi toată discuția)