Stiu ca a mai existat o discutie referitoare la acest act normativ care nu se regaseste niciunde( daca nu ma insel in " jurist spital") dar speram ca cineva , printr-o minune, sa il aiba totusi........ In concret, ma interesa care sunt conditiile de ocupare a postului de asistent medical sef sectie.
Un an nou implinit!!!!!!!!!!
Va multumesc pt staruinta dar, asa cum va precizam si mai sus, link-ul pe care l-ati postat duce la O 1470 / 2005 .......Uitati-va la anexa VIII ......
E foarte posibil: daca nu exista ordinul de ce sa existe ordinul care il abroga...........#-o Din pacate acest pardalnic de oms este mentionat intr-o multitudine de acte si sta la baza intocmirii fiselor de post ,ROI-urilor , organizarii de concursuri pe post din tot sistemul sanitar.....Am incercat la DSP-ul de care apartinem si la altele dar....nimic.... Toti stiu de el, nimeni nu il are.
Oricum, ideea este ca se doreste schimbarea asistentului sef actual (nu mai corespunde :">) si numirea altuia fara organizare de concurs iar eu nu pot veni cu argumente contrare.....
Concurs ocupare post
Haimi
Dupa aplicarea noilor grile de salarizare de la 1 august 2016 in sanatate, exista obligativitatea legala ca un farmacist sef de circuit inchis (spital) sa ... (vezi toată discuția)