avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine trebe sa se implice?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine trebe sa se implice?

Problema:
in calitate de fiica legitima(am purtat numele lu tata pana mam casatorit), am o problema cu actuala sotie a tatalui meu.
in urma cu 4 ani tata a suferit un atac cerebral si sufera de paralizie. in certificatul medical eliberat in 2002 rezulta ca afost internat cu diagnosticul: hemipelgie dr. cu afazie post AVC ischemic silvian stg. Ocluzie ACI stg. Maladie BUERGER. Necroza cap femoral operat bilateral(1999).
actuala sotie(are o fata din alta casatorie) i-mi interzice sa-l vizitez. de trei luni sa mutat cu tata la mama dansei si nu pot sa aflu adresa ca sa stiu in ce stare e tata. motivul sunt actele de propietate pe imobilul achizitionat de tata inainte 89, in care sunt inclusa(deocamdata nu stiu in ce calitate). in cateva zile voi primi copia actului de la sectia financiara.
ideea e ca vreu sa obtin adresa unde locuieste actualmente si sa obtin dreptul de a-l vizita pe tata. am apelat la organele de politie insa ei spun ca am dreptul numai daca e de acord sotia lu tata, insa cum nu e ........
de copetenta cui e sa obtin drept de vizita la tata?
ca copil legitim tinind cont de faptul ca nu e in depline facultati mentale nu am dreptul sa i-mi vizitez parintele?
ce pasi trebe sa fac?
la cine trebe sa apelez?
ce drept am sa-l vizitez? sau nu am?..............
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:48, 27 Ianuarie 2008
Puteti sa va vizitati tatal daca se afla intr-un spatiu in care actuala sotie nu va poate interzice accesul. Nu o puteti obliga sa va permita accesul in domiciliul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare in cartea funciara SeaPoison SeaPoison Buna ziua, Fostul sot a facut accident vascular cerebral anul trecut si in prezent este paralizat pe toata partea dreapta si afazic. Fratele lui face ... (vezi toată discuția)
Nelamurire casa parinteasca marianacorina marianacorina buna seara, am si eu o intrebare va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine. Parintii mei au divortat in 1977 iar casa in care locuiam la aceea data si care ... (vezi toată discuția)
Utilizare card bancar al unui bolnav de către o persoană neautorizată. unde pot sesiza acest fapt? SeaPoison SeaPoison Buna ziua, Fostul sot a facut un atac vascular de curand in urma caruia a ramas paralizat pe o parte fara posibilitatea de a se deplasa si cu afazie mixta. ... (vezi toată discuția)