avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Proprietari (coproprietari/sot si sotie) ai unui imobil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Proprietari (coproprietari/sot si sotie) ai unui imobil

Buna ziua!
1Daca sunt 2 proprietari (coproprietari/sot si sotie) ai unui imobil Fiecare trebuie sa aibe deschis un cod fiscal (ROL fiscal) la Finante , sau e suficient sa figureze proprietatea pe numele unuia (celalalt e trecut si el informativ, pe acelasi ROL).
Daca se deschid 2 Roluri, fiecare trebuie sa plateasca impozitul individual sau se poate plati de catre un singur proprietar toata suma si cei de la Finante "distribuie" impozitul platit intre cele 2 Roluri?
Multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Irina barjan , utilizator 00:27, 8 Martie 2024
La Ploiești se da chitanță pentru fiecare CNP.
Legea codului fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit imobil mark1212 mark1212 Cum pot plati impozitul pe un imobil al carui proprietar a decedat acum 20 ani, tinand cont ca atunci nu exista CNP (vezi toată discuția)
Plata impozit persoana decedata mlaura81 mlaura81 Buna ziua As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns Mama mea este decedata din anul 2004 dar totusi cei de la taxe si impozite ma obliga sa platesc ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe locuinta ruxandram ruxandram buna ziua, in anul 2000 parintii ne-au luat mie si surorii mele un apartament pe numele amandurora. intre timp eu m-am mutat intr-un apartament cumparat doar ... (vezi toată discuția)