avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua! In conditiile actuale, in care salariile ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua! In conditiile actuale, in care salariile functionarilor ...

Buna ziua! In conditiile actuale, in care salariile functionarilor publici sunt inghetate, poate avea totusi loc promovarea in grad de la gradul profesional principal la gradul profesional superior, cu marirea de salariu corespunzatoare?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
AlbertCaf, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:32, 5 Februarie 2021
Normal. Ar fi chiar culmea sa ramana salariul la fel ani intregi, pana se gandesc parlamentarii sa le mai dea si amaratilor de functionari cinstiti cate ceva. Atunci unde ar fii cariera functionarului public?
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2021
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire salar in cazul promovarii functionarilor publici stefaniatothbabau stefaniatothbabau In anul 2011 un functionar public a promovat in clasa de pe referent superior treapta 1 pe consilier asistent. In urma promovarii in clasa functionarul public ... (vezi toată discuția)
Incadrare fara marire salariala Contavocatnet2 Contavocatnet2 Buna seara, sunt functionar public la o unitate bugetara avand o vechime de 28 de ani. In iulie 2012 am termeniat o facultate din domeniul in care lucrez , am ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public primaria urziceni primaria urziceni Sunt functionr public la primarie, am fost promovat de la referent sp.cl.II, superior, tr.I , la consilier,cl.I,princip,tr.2 cu o marire de 5% la ... (vezi toată discuția)