avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CIC- neclaritate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CIC- neclaritate

Buna ziua,
De la locul de munca mi s-a spus ca trebuie sa ma intorc la serviciu la 2 ani de la data la care am facut cererea de intrare in CIC insa eu stiu ca CIC-ul dureaza pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului. Eu am intrat in CIC in octombrie insa copilul implineste 2 ani in august.
Care varianta este corecta?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Mirelaa , utilizator 15:45, 4 Ianuarie 2010
Denumirea completa a CIC este Concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani si inceteaza cand copilul implineste varsta de 2 ani (3 ani) fara ca data de incepere sa aiba vreo relevanta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2010
begonia, utilizator
A doua zi dupa ce copilul implineste 2 ani vi se inceteaza plata indemnizatiei si tot in aceeasi zi reincepeti activitatea la locul de munca.
Prietenii nostri au spus tot ce ar fi fost de spus in aceasta problema. Ii felicit si de aceasta data.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand revin la munca dupa cic: la 2 ani dupa ce am intrat in cic sau la 2 ani dupa ce am nascut? ina_enache ina_enache Buna ziua Sunt cadru didactic si am o dilema care s-a nascut acum 2 zile cand de la scoala am tot auzit diverse opinii. Am nascut pe 28 ianuarie 2010 dar ... (vezi toată discuția)
Revenire din c.i.c. dumilor dumilor Buna ziua. Sunt in C.I.C., iar copilul implineste 2 ani in septembrie. Stiu ca imediat a doua zi dupa implinirea varstei de 2 ani, ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa ma intorc la munca dupa concediul de maternitate? ralucagaina78 ralucagaina78 Buna ziua! As avea si eu o intrebare.In data de 14 iunie 2015 fiul meu implineste 2 ani.As vrea sa stiu cand trebuie sa ma intorc la locul de munca dupa ... (vezi toată discuția)