avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apel facut de Parchet impotriva sentintei penale. In ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apel facut de Parchet impotriva sentintei penale. In baza art ...

Apel facut de Parchet impotriva sentintei penale. In baza art 336 alin 1 rap. la art 61 alin 2, alin 4 cu aplicarea art 396 alin 10 condamna pe inculpat la amenda penala de 6000 lei( 200zile a cate 30 lei/zi).
Ce sanse avem sa pierdem la apel? Poate cere parchetul trimiterea in penitenciar?
~ Conținut șters la cerere ~
Este bine sa stiti ca aveti dreprul.de a angaja avocat pentru studierea dosarului fara a va reprezenta in instanță.
In acest fel.veti obtine toate informatiile pertinente.
Ar fi insa bine sa declarati apel pana sa se lămurească avocatul.
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Doar raportat la ce prezentati dvs, nu va poate spune nimeni ce sanse aveti la alta solutie. Trebuie sa tineti cont ca amenda penala, este o sanctiune mai blanda decat inchisoarea. Permisul vi se anuleaza si dupa 6 luni de la achitarea amenzii, puteti sustine alt examen. Nu aveti stabilite masuri de supraveghere si obligatii.
Pe ce motive sa declaram apel? Noi am prefera sa platim amenda si sa ramana sentinta asta.
Asteptati sa ramana definitiva si puteti sa platiti. Benefic pentru dvs era sa discutati cu un avocat care sa va explice exact consecintele in ambele variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot recupera permisul dupa sentinta de condamnare pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului? dariusgabriel dariusgabriel 22.02.2019 Ora estimata: 08:30 Complet: Complet 4 penal Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 2 Cpp rap. la art. 336 alin. 1 ... (vezi toată discuția)
Explicare solutie proces sorinstirboiu sorinstirboiu Va rog frumos sa mi explice si mie cineva exact solutia data in proces: Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 336 ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool . apel. buna ziua , am fost condamnat cu suspendare ... sebseb sebseb Dosar penal alcool . Apel. Buna ziua , am fost condamnat cu suspendare la 2 ani inchisoare sub supraveghere 3 ani si 6 luni + pedeapsa complementara de a nu ... (vezi toată discuția)