avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Parlamentarii platesc 25% contributii sociale pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Parlamentarii platesc 25% contributii sociale pentru pensii din ...

Parlamentarii platesc 25% contributii sociale pentru pensii din indemnizatia de parlamentar ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 4 Februarie 2021
Se retin contibutiile din indemnizația de parlamentar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla atunci cand finantele nu pot recupera contravaloarea cas neplatita de o firma aflata in procedura insolventei? cine e pagubitul? fostii salariati ai firmei, cand se pensioneaza ? culcerruxandra culcerruxandra Buna ziua ! Ce se intampla daca o firma care nu a platit de sase ani contributiile pentru pensii, desi s-au depus declaratiile si care apoi, intrand in ... (vezi toată discuția)
Contributie asigurari sociale anycyk anycyk buna ziua! in anul 2011 am incheiat un contract de colaborare cu una dintre institutiile MECTS-ului. Pe baza acestui contract am lucrat in Italia ca ... (vezi toată discuția)
Ce contributii se platesc pt salariile obtinute in urma unui litigiu de munca? mihaimir mihaimir Am fost destitutit in vara (prin desfiintarea postului), am inaintat actiune, am castigat reintegrarea si plata salariilor de la data incetarii activitatii ... (vezi toată discuția)