avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Doresc a ma debransa de la termoficare in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Doresc a ma debransa de la termoficare in Bucuresti.Furnizorul ...

Buna ziua,
Doresc a ma debransa de la termoficare in Bucuresti.Furnizorul imi cere pentru debransare un formular cu acordul vecinilor.Unul dintre vecini nu doreste sa-mi dea acordul.Cum pot sa rezolv pe cale legala aceasta situatie neplacuta pentru mine,sau daca exista vreo posibilitate legala prin care vecinul sa fie obligat sa-mi dea acordul, sau sa pot efectua debransarea fara acordul acestuia?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:46, 4 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este situatie des intalnita in relatiile intre proprietari
Incercati "sensibilizarea "vecinului
Daca nu aveti succes,notificati oficial proprietarul cu obligatia acordarii avizului-sub sanctiunea obligatii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii care ne-au inundat refuza orice comunicare cu noi! am fost inundati de vecinii de deasupra. in cursul zilei, cei ... Andra03 Andra03 Am fost inundati de vecinii de deasupra. In cursul zilei, cei de la termoficare au facut teste pentru pregatirea de iarna. Vecinii de sus sunt plecati, insa au ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am cumparat de curand un apartament in ploiesti si ... t.nicoleta t.nicoleta Debransare / acord vecini. Am cumparat de curand un apartament in Ploiesti si doresc debransarea lui de la sistemul de termoficare si montarea unei centrale ... (vezi toată discuția)
Refuz asociatie proprietari pentru debransare si instalare centrala termica moscaluionutmihai moscaluionutmihai Buna ziua, As avea nevoie de sfatul cuiva legat de refuzul presedintelui asociatiei de proprietari de a semna actele necesare intocmirii documentatiei ... (vezi toată discuția)