Buna ziua! In anul 2016, luna aprilie, am inceput demersurile pentru achizitionarea unui imobil. Intrucat nu era finalizat pr. verbal de receptie a cladirii, actele au fost incheiate la notariat in ian. 2017. Surpriza este alta:
A fost o curte comuna, cadastrul facut in 2007 este cu suprafata totala, de la intrare in curte este de 15.05 m. La fel si cel din 2016, cand s-au depus actele la notar, insa in decembrie 2016, s-au schimbat coordonatele cu 10 cm in defavoarea noastra, intrand in curtea altui vecin, iar vecinul care a fost in curtea comuna, nu accepta REPOZITIONAREA COORDONATELOR, dar vrea cei 10 cm,prin modificarea gardului ( desi la masuratoarea cu aparatele speciale, se respecta lungimea, am inteles ca a influentat cadastristul, era un baiat care facea masuratorile).
Am luat legatura cu seful care a semnat documentele , am comunicat cum stau lucrurile si mi s-a spus ca trebuie facuta repozitionarea coordonatelor. Vecinul refuza, mai mult, zilnic ma ameninta ca imi da gardul jos! Ce trebuie sa fac?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns:
mihaiion1947 , utilizator
16:12, 4 Februarie 2021