avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!! Vreau sa ma casatoresc civil cu, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!! Vreau sa ma casatoresc civil cu, concubinul meu insa ...

Buna ziua!! Vreau sa ma casatoresc civil cu, concubinul meu insa ambii avem contracte de munca, contract de inchiriere locuinta iar eu am si cateva hotarari judecatoresti cu stabilire domiciliu minor in franta, unde locuim... Intrebarea este daca imi schimb numele de familie pe al concubinului trebuiesc schimbate si aceste acte, inclusiv hotararile judecatoresti?? Multumesc
Hotararile judecatoresti nu le schimbati.
doar contractul de munca si de inchiriere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua..exista vreo soluție de a schimba numele de familie ... Melania17 Melania17 Buna ziua..exista vreo soluție de a schimba numele de familie al copilului meu care este al fostului concubin cu numele mamei de familie? Nu ma interesează ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in afara casatoriei alexe adrian alexe adrian va salut..as avea o intrebare simpla.locuiesc cu concubina mea de 8 ani si avem inpreuna o fetita.din diverse motive fetita nu este pe numele meu..ce trebuie ... (vezi toată discuția)