avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! In cazul suspendarii permisului de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! In cazul suspendarii permisului de conducere pentru ...

Buna seara!
In cazul suspendarii permisului de conducere pentru 30 de zile si amenda aferenta, se poate achita minimul amenzii in termenul de 15 zile si imediat dupa sa se formuleze plangere contraventionala.
Astfel sa se beneficieze de reducerea cuantumului amenzii si totodata de o posibila admitere a plangerii contraventionale.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:43, 5 Februarie 2021
Plingerea se poate depune doar in cele 15 zile.
Achitarea sumei respective de jumatate din minim se poate face tot in acelasi termen.
Daca veti cistiga procesul/procesele, puteti sa va recuperati banii platiti, conform art 168 din legea 207/2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie invalid? MihaiNicolae99 MihaiNicolae99 Pe data de 24 octombrie am primit o amenda pentru oprirea in locul interzis opririi iar pe procesul verbal scria ca se pot achita 145 de lei in 2 zile ... (vezi toată discuția)
Amenda am primit o amenda de 1000 ron si intrarea in legalitate ... cotogigi cotogigi amenda am primit o amenda de 1000 ron si intrarea in legalitate cu lucrarile efectuate Are rost contestatarea amenziii cu un avocat, presupun ca am costuri ... (vezi toată discuția)
Plata amenzii concomitent cu depunerea plangerii la judecatorie Stefan Plama Stefan Plama Buna ziua, stimati avocati! Am fost oprit de Politia Rutiera cu viteza peste limita. Am primit procesul verbal in mana, unde se spune ca trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)