avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocarea cailor de acces cu materiale/obiecte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocarea cailor de acces cu materiale/obiecte

Buna ziua, imi poate spune cineva care este pasajul din lege care interzice blocarea cailor de acces cu materiale/obiecte? (cu autoturisme este art. 143, lit. d) din H.G. nr. 1.391/2006).
Mai exact speta este urmatoarea, am cativa vecini care descarca materiale de constructie, lemne, pamant si altele in fata portii de acces auto si pietonala in curte. Cu vorba buna nu merge, incerc de cel putin 2 ani...
Cel mai recent răspuns: bogdan90tl , utilizator 13:51, 7 Februarie 2021
Ati sesizat oficial politia teritoriala?
Inca nu, as vrea sa stiu baza legala in care pot face o sesizare. Pana acum am incercat cu vorba buna. Voi sesiza si politia locala urmatoarea data, in cazul in care nu se rezolva cu ei macar sa adun dovezi pentru o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce intelegeti prin interzicerea stationarii "in dreptul cailor de acces"? zws zws Voi pune articolul de lege mai jos, dar mai intai sa va expun nedumerirea. Daca parchez in fata unei case, mai exact in dreptul unei usi, dar parchez pe ... (vezi toată discuția)
Regulament pentru aplicarea oug 195/2002, art. 143, litera d): adonys adonys HG 1391/2006 Regulament pentru aplicarea OUG 195/2002, art. 143, litera d: \"Se interzice stationarea voluntara a vehiculelor: d) in dreptul cailor de ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto- curte cu acces exclusiv pietonal MAYA2 MAYA2 Buna ziua Astazi 16 nov 2013 am coborat la timp, observand de la fereastra, pentru a impiedica manevrele de ridicare a masinii personale de catre o firma ... (vezi toată discuția)