avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In cazul in care una din platformele de trading online ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In cazul in care una din platformele de trading online (ex. Trading212, ...

In cazul in care una din platformele de trading online (ex. Trading212, eToro, Revolut) se va inchide, exista vreo sansa sa imi recuperez banii?

In teorie sunt protejate de FCA, dar din cauza Brexit am inceput sa am griji mai mari.

[ link extern ] /

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 09:03, 8 Februarie 2021
Banuiesc ca asta e material pentru cateva teze de doctorat in drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are cineva informatii despre firma certainvest cu sediul in londra? ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Are cineva informatii despre firma Certainvest cu sediul in Londra? Am vazut ca pare sa faca ceva ce pare sa fie ... (vezi toată discuția)
Stie cineva daca in uk este legal ca banii sa fie blocati in ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Stie cineva daca in UK este legal ca banii sa fie blocati in blockchain de firmele de brokeraj? Se foloseste de o firma sau de o asa zisa firma, nu imi este ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera bani platiti pe un serviciu online ne prestat ? andreiunicat andreiunicat Buna Ziua tuturor , Acum 6 luni aveam nevoie de un programator ca sa imi construiasca o platforma online am gasit un domn din Braila la inceput omul parea ... (vezi toată discuția)