buna ziua, locuiesc la bloc, am loc de parcare cumparat in fata blocului sub ferestre. exista vecini care arunca pe ferestre paine inmuiata in apa pentru a hrani porumbeii. painea aterizeaza si se lipeste pe caroseria masinii, iar porumbeii isi fac nevoile in locul in care mananca adica tot pe masina personala. exista vreo lege prin care pot opri acest proces?, ma refer la aruncarea resturilor menajere pe un spatiu public (paine) si daune asupra unui bun (chiar trebuie sa spal masina in fiecare zi ceea ce inseamna bani si timp adica daune), daca exista legi care reglementeaza aceasta problema va rog sa le si enumerati pentru ca doresc sa vad daca se poate rezolva legal si in acelasi timp sa avertizez vecinii pe baza acestor legi (in cazul in care exista).
precizez ca am incercat sa discut, sa ii constientizez de daune prin poze cu masina dupa sedinta de hranire, dar nu am avut rezultate
nu sunt interesata de pareri, discutii, filosofari, supozitii, sunt interesata doar de legile cu numar si litera care se refera la problema prezentata, va multumesc