avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In cazul unui proces de mostenire cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In cazul unui proces de mostenire cu pamanturi, este ...

Buna ziua! In cazul unui proces de mostenire cu pamanturi, este legal ca evaluatorul sa treaca terenurile (care pe titlurile de proprietate si la primarie sunt intravilane) sa fie evaluate si trecute pe raport ca extravilane? Si la un recurs, se mai tine cont de evaluarile de la judecatoria de unde vrem sa ne mutam sau se va incepe cu noi evaluari? Multumesc anticipat!
Buna ziua,

Evaluarea imobilelor se efectueaza in baza actelor imobilului. Daca imobilul este in intravilan, conform extrasului CF, atunci evaluatorul trebuia sa tina cont de acest aspect. Altfel spus, nu poate evaluatorul sa de-a o alta valenta si incadrare terenului in discutie, evaluatorul doar tine cont de actele existente. In situatia in care s-a procedat de aceasta maniera trebuie efectuate obiectiuni la raportul de expertiza. Daca nu formulati obiectiuni, in fata instantei de apel se va respinge solicitarea de a se administra din nou aceasta proba.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! soțul meu are, în urma unui proces de succesiune, sulte de plată ... Dragan Annaa Dragan Annaa Bună ziua! Soțul meu, în urma unui proces de succesiune are sulte de plata. Sulte pe care nu le putem acoperi. Dacă nici la recurs nu câștiga, ce alte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! va rog sa rog da ma ajutati cu un raspuns.fac cadastru ... Paras1 Paras1 Buna ziua!! Va rog sa rog da ma ajutati cu un raspuns.Fac cadastru la un teren agricol extravilan si mi se spune că are poziționare incertă iar eu trebuie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! as avea nevoie de un sfat in urmatoarea problema: ... elly80 elly80 Bună ziua! As avea nevoie de un sfat in urmatoarea problema: intentionez sa cumpar un apartament intr-un imobil nou, dezvoltat de o persoana fizica care, in ... (vezi toată discuția)