Am si eu trei dosare penale pentru conducere autovehicul, avand permisul suspendat pentru conducere sub influenta alcoolului (0.33 la mie). Primul dosar deja s-a judecat. Am primit amenda penala de 1500 lei, si sunt obligat si la plata de cheltuieli juciciare avansate de stat, in cuantum de 500 lei. Unde se plateste aceasta amenda? Se poate plati in transe sau sa efectuez munca in folosul comunitatii? Iar la urmatoarele doua dosare, se poate sa primesc inchisoare cu exectuare?
La trezoreria locului de domiciliu. Amenda se achita în 3 luni de când rămâne hotărârea definitiva. Va puteți trezi cu dosar de înlocuire a amenzii cu închisoarea, dacă se dovedește ca n-ați achitat-o cu rea-credință și dacă dosarul e mai vechi. Se poate înlocui cu munca doar în cazul în care în mod real nu poate fi achitata. Dar dacă ati fost condamnat la amenda penala, înseamnă ca aceasta amenda s-a raportat la veniturile dvs., deci cel mai probabil nu va fi înlocuită.
Dosar penal alcool !
emilianhr
In baza art.336 alin.(1) Cod penal, condamna pe inculpatul X fiul lui X si z nascut la data de , cetatean roman, necasatorit, cu domicililul in X posesor al Ci ... (vezi toată discuția)