avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Care este venitul unui executor judecatoresc lunar la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Care este venitul unui executor judecatoresc lunar la inceput ...

Care este venitul unui executor judecatoresc lunar la inceput si cam pe la cat poate ajunge dupa 10 ani intr-un oras de aproximativ 150.000 de locuitori
Cel mai recent răspuns: bm2 , utilizator 10:32, 13 Februarie 2021
Nu e salariat, deci depinde ce gaseste de " lucru"
Buna da stiu. Dar si un avocat castiga de la 2000-10.000 de euro unii chiar milioane. Se poate aproxima un exectuor un om normal nu o super vedeta a justitiei cat castiga.
Sunt avocati care nu castiga niciun leu, sunt profesii liberale, vine cineva la tine, ai de munca, daca nu... nu.
Plus ca onorariul-executorului e de cele mai multe ori e un procent din creanta.
Asa cum ai dat exemplu de castigul unui avocat asa si executorul, castiga de la 0 pana la milioane.
Ca idee, daca vrei sa alegi o profesie pt vise de cat poti castiga, mai bine te lasi .

gi-jane2 a scris:

Sunt avocati care nu castiga niciun leu, sunt profesii liberale, vine cineva la tine, ai de munca, daca nu... nu.
Plus ca onorariul-executorului e de cele mai multe ori e un procent din creanta.
Asa cum ai dat exemplu de castigul unui avocat asa si executorul, castiga de la 0 pana la milioane.
Ca idee, daca vrei sa alegi o profesie pt vise de cat poti castiga, mai bine te lasi .

Mai am o intrebare ca sa faci stagiatura langa un executor trebuie ca si la notar si la avocat sa iti gasesti tu un mentor la care sa faci stagiatura? Sau te trimit cei de la uniune la cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa stagiatura la un notariat??? gabymiha gabymiha Vreau sa devin notar... trabuie sa fac 2 ani de stagiatura la un notariat dar nu am rude si nici cunostinte notari... asa ca ...la cat s-ar ridica sa-mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare pentru a deveni executor judecatoresc ... bm2 bm2 Buna ziua, Am o intrebare pentru a deveni executor judecatoresc dupa ce ai trecut de examen. Trebuie sa iti gasesti tu un executor care sa te ieie sub aripa ... (vezi toată discuția)
Abuzuri si erori frecvente in executari ! Roland Mindrila Roland Mindrila Se observa din practica cateva abuzuri si erori frecvente in dosarele de executare! Potrivit art. 371 indice7 alin. 2 Cod procedură civilă , cheltuielile ... (vezi toată discuția)