avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. În legătură cu un certificat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. În legătură cu un certificat de moștenitor deranjez. ...

Bună ziua. În legătură cu un certificat de moștenitor deranjez. Bunica mea și sora acesteia au dezbătut moștenirea în anul2012. Bunica a decedat în urma cu 2ani. Mie nu mi se pare ca să impartit în mod corect moștenirea. Întrebarea mea este dacă pot ataca certificatul de moștenitor. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:06, 10 Februarie 2021
Ce anume nu vi se pare corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt partile fiecaruia din mostenire? Alina Hd Alina Hd Buna dimineata, ma numesc Popa Alina, sunt casatorita, sotul meu ramanand singur la parinti in urma decesului surori. Sora decedata are o singura fata. ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunica gina taban gina taban Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)
Succesiune. drepturile sotului supravietuitor mihaela70 mihaela70 buna seara .as dorii sa-mi spuneti daca fratele a decedat si nu are copii , sotia lui poate sa deschida o succesiune dupa bunica fratelui , are vocatie ... (vezi toată discuția)