buna ziua,
Doresc sa stiu daca pot cotiza personal la cartea de munca, nu lucrez nicaieri. Doresc acest lucru deoarece am in vedere nasterea unui copil, si doresc sa beneficiez ulterior de indemnizatia de crestere copil. In vederea unui raspuns afirmativ, mai doresc sa stiu cui trebuie sa ma adresez pentru acest lucru.
multumesc anticipat
dvs intrucat nu lucrati intrati in categoria persoanelor fara venituri, cu intrebarea dvs m-am mai intalnit pe acest site, iar raspunsul meu e acelasi intrati pe www.casmb.ro (daca sunteti din Buc), o sa aveti de plata 285 Ron, pe baza chitantelor, va prezentati in Poli. Vitan parter si cereti o adev. de asigurat. Pe baza acelei adev. de asigurat si chitantele platite la zi dupa caz puteti beneficia de indemnizatia de cresterea copilului.
Nu veti putea beneficia de indemnizatia pentru CIC daca nu faceti dovada ca in ultimul an, timp de 12 luni, anterior datei nasterii copilului ca ati realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit.
Acordarea indemnizatiei pentru CIC nu este conditionata de plata contributiilor catre stat , ci de realizarea de venituri profesionale supuse impozitului pe venit.
Femei gravide
TRYNATI
sunt ansarcinata an 2 luni si as dori sa aflu ce pot face an vederea primiri de gratuitate la spital pe parcursul sarcini,mentionez ca nu am un loc de munca si ... (vezi toată discuția)