avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cotizare personala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cotizare personala

buna ziua,
Doresc sa stiu daca pot cotiza personal la cartea de munca, nu lucrez nicaieri. Doresc acest lucru deoarece am in vedere nasterea unui copil, si doresc sa beneficiez ulterior de indemnizatia de crestere copil. In vederea unui raspuns afirmativ, mai doresc sa stiu cui trebuie sa ma adresez pentru acest lucru.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:08, 3 Ianuarie 2010
Dna Grigore F.

dvs intrucat nu lucrati intrati in categoria persoanelor fara venituri, cu intrebarea dvs m-am mai intalnit pe acest site, iar raspunsul meu e acelasi intrati pe www.casmb.ro (daca sunteti din Buc), o sa aveti de plata 285 Ron, pe baza chitantelor, va prezentati in Poli. Vitan parter si cereti o adev. de asigurat. Pe baza acelei adev. de asigurat si chitantele platite la zi dupa caz puteti beneficia de indemnizatia de cresterea copilului.

Numai bine,
Nu veti putea beneficia de indemnizatia pentru CIC daca nu faceti dovada ca in ultimul an, timp de 12 luni, anterior datei nasterii copilului ca ati realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit.

Acordarea indemnizatiei pentru CIC nu este conditionata de plata contributiilor catre stat , ci de realizarea de venituri profesionale supuse impozitului pe venit.
Georgeyan a scris:

Dna Grigore F. [...]

N-ati gresit cumva? Dupa fotografie si username pare barbat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Femei gravide TRYNATI TRYNATI sunt ansarcinata an 2 luni si as dori sa aflu ce pot face an vederea primiri de gratuitate la spital pe parcursul sarcini,mentionez ca nu am un loc de munca si ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil in continuare andreea_adomnitei andreea_adomnitei Sunt in concediu de crestere copil pana la data de 03.03.2010. Pe 11.02.2010 am nascut iarasi. Intrebarile mele sunt legate de: - dupa 03.03.2010 va tb sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate/ indemnizatie crestere copil cazika cazika sunt in concediu de crestere a primului copil (implineste 2 ani in 19.07.2011) si primesc o indemnizatie de 2000 ron (72.25%), mi-as dori si al doilea ... (vezi toată discuția)