loredana.lory a scris:
buna ziua, as avea si eu o intrebare fostul meu prieten face publice fotografii cu mine nuda fara acordul meu bineinteles si vorbeste lucruri foarte urate despre mine, toate neadevarate, ce as putea sa fac in cazul acesta, se poate face o plangere la politie. va multumesc
As vrea sa lamurim un aspect: cand v-a facut acele poze v-ati dat acordul? Sau vi le-a facut cu forta?
Parerea mea este ca indiferent ce ati face nu veti putea demonstra ca el posteaza pozele pe internet ! Si pot fi postate ca si "fotografii artistice"!B-) Nu neaparat cu sens calomnios!
De ce nu discutati cu el amiabil si nu rezolvati situatia prin ajungerea la o intelegere intre 2 oameni maturi?
Referitor la faptul ca vorbeste lucruri foarte urate: ce anume ?! Va acuza de savarsirea vreunei infractiuni? Caci altfel poate sa spuna orice! Si ca aveti sanii marimea 10! Nu este o infractiune! Deci , trebuie vazute nuantat lucrurile! De aceea v-am si recomandat sa discutati deschis cu fostul prieten aceste probleme si sa ajungeti la un acord !
Succes!