avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate microintreprindere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate microintreprindere

Buna ziua , am un srl neplatitor de tva, impozit pe venit 3%, pot tine contabilitatea eu pana la balanta, inclusiv iar ptr bilant sa inchei un contract cu un contabil autorizat. specific ca ma pricep ( am lucrat 10 ani in contabilitate, fara bilant, am si diferite cursuri de contabilitate facute). Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2021
ligia71, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:26, 11 Februarie 2021
Da, puteti tine contabilitatea pana la balanta, inclusiv si sa va depuneti declaratiile trimestriale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant/balanta 2018 ioana roxana muresan ioana roxana muresan Am infiintat anul acesta in Octombrie un SRL neplatitor de TVA. Desfasuram 2 activitati: activitatea principala este producator mobila, activitatea secundara ... (vezi toată discuția)
Srl asociat unic - ce datorii fiscale am Amat Amat am un srl cu unic asociat, pe cale de constituire, 3%/venit, neplatitor de tva. ce datorii fiscale am de la data la care inregistrez firma? primele luni nu ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere contabilitate kovacskristof200 kovacskristof200 Buna ziua, Vrem sa facem o microintreprindere, 2 proprietari, fara angajati. Avem un venit din servicii afiliere, adica la sfarsit de luna ni se vireaza o ... (vezi toată discuția)