avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor de Somaj. La data de 01.08.2018 a incetat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor de Somaj. La data de 01.08.2018 a incetat Contractul Individula ...

Ajutor de Somaj. La data de 01.08.2018 a incetat Contractul Individula de Munca pe perioada determinata, in conditiile Art. 56, pct. 1, lit. i si pct. 2 din Codul Muncii, de la data de 01.08.2018 sotia a fost preluata de CAS in plata conform art. 32 din OUG. 158/2005.
Pe 24.02.2019 s-a nascut copilul, Eu nu am intrat in Concediu Crestere Copil, pe 24.02.2021 implineste copilul 2 ani.
Sotia nu o sa se intoarca la munca deoarece a avut ctr pe perioada determinata.
Poate beneficia de ajutor de Somaj dupa ce copilul implineste virsta de 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 11 Februarie 2021
Poate beneficia de ajutor de somaj . Sa mearga la AJOFM sa i se spuna ce acte sunt necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie buna ziua, vreau sa depun dosarul pentru ... ionnita ionnita Stimulent de insertie Buna ziua, vreau sa depun dosarul pentru stimulent de insertie si mi s-a spus ca nu pot obtine acest stimulent deoarece nu am fost cel ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu din concediul pentru cresterea copilului cornel selaru cornel selaru Sotia mea a fost angajata cu contract individual de muncape o perioada determinata la o firma iar in aceasta perioada a nascut si a ramas timp de doi ani in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil eu1983 eu1983 Buna ziua , Ce se intampla daca o angajata are contract pe perioada determinata , este in concediu de crestere copil cu durata de 2 ani si cim se termina cand ... (vezi toată discuția)