avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, inainte de divort poate sa folosesca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, inainte de divort poate sa folosesca propria masina?

Buna ziua, inainte de divort poate sa folosesca propria masina sau sa dea la cineva sa foloseasca?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 12:21, 12 Februarie 2021
Buna seara. Nu are legatura masina cu divortul. In cazul in care masina despre care vorbiti este bun comun (cumparata in timpul casatoriei), va face obiectul unei actiuni de partaj.
cum se inpart bunurile din casa atunci cand numa unu o lucrat in timpul casatoriei

ce pot face in cazul cand sotia nu vrea sa divorteze si nu imi da proprile mele hirtile care sunt pe numele meu ma refer la certifivcat de nastere talonul masini si altele?
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
Buna ziua inainte de a da divortul pot sa ma mut la parinti fara problema ca ma amenitat ca ma da in judecata pentru parasirea locuintei dar locuinta apartine a soacrei si unde pot apela in cazul acesta
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
Buna ziua,

Masina este bun propriu, dobandit inainte de incheierea casatoriei, prin urmare, aceasta poate fi instrainata, fara acordul sotului.(in eventualitatea in care survine un mariaj ).
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil de dinainte de casatorie geo1234 geo1234 Buna seara, In cazul in care vand un imobil dobandit inainte de casatorie, iar banii rezultati din vanzare ii pun la banca - depozit la termen - , in cazul ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu bunurile dobandite inainte de ce de-al ii-lea mariaj ? p1967 p1967 Buna ziua ! Sunt divortata,am un singur copil care este major.Nu am facut partajul pana la aceasta data gandindu-ne ca toate valorile materiale vor ramane la ... (vezi toată discuția)
Bunuri/datorii comune Dora2018 Dora2018 Buna ziua. Am un apartament cumparat prin \"Prima Casa\" inainte de casatorie. Sotul e in Biroul de Credit cu datorii neachitate la banci, de dinainte sa ne ... (vezi toată discuția)