avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am o problema căreia nu-i pot găsi o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am o problema căreia nu-i pot găsi o rezolvare juridic ...

Buna ziua,
Am o problema căreia nu-i pot găsi o rezolvare juridic legală.
Zona în care locuiesc este una foarte aglomerată. Locurile de parcare sunt insuficiente. Avem de ceva timp un vecin care are o firma de transport. El își parchează microbuzele (7, 8 chiar 10) în această parcare. mai mult șoferii care pleacă în curse își lasă mașinile tot aici. Primăria nu vrea să repartizeze aceste locuri (cu plată) pe motiv că nu sunt suficiente. Administratorul zice că nu are temei legal să scoată firma din parcare. puteți să-mi oferiți o soluție? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:27, 12 Februarie 2021
Primăria nu vrea să repartizeze aceste locuri (cu plată) pe motiv că nu sunt suficiente

sa organizeze licitatie.
terenul e domeniul public in administratia cuiva, daca nu va apartine, dvs ca persoana, nu puteti sa le interziceti sa parcheze.
de ce primarie este vorba ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare microbuz in fata blocului ContSters14151 ContSters14151 Buna ziua. Am avut o discutie cu un vecin care afirma mai aprins ca, intrucat [b]are inscris microbuzul [/b]cu care face curse regulate de transport de ... (vezi toată discuția)
Pana unde se poate parca masina? SuperUtilizator SuperUtilizator Salut, Locuiesc la parterul unui bloc iar in zona unde am balconul parcheaza 2-3 masini in mod constant. Este de prisos sa spun ca este deranjant. Avand in ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva spatiu comun asociatie pauldecuseara pauldecuseara Buna ziua, Imi puteti spune va rog ce mijloace are o Asociatie de Proprietari impotriva locatarilor care ocupa abuziv spatiile comune ale asociatiei? Ca sa ... (vezi toată discuția)