avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Titluri de stat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Titluri de stat

As vrea sa știu si eu daca e posibil sa modific contul in care primesc dobânda la titlurilre de stat achiziționate prin posta româna. Când le-am cumpărat am dat un cont dar as vrea sa inchid acel cont deoarece nu-mi mai este folositor
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:37, 12 Februarie 2021
Puteti renunta la contul bancar iar dobânda la titlurile de stat cat si suma finala, o sa le puteti ridica de la trezoreria din judetul dumneavoastra. Sau sa anuntati un alt cont bancar dar trebuie mers tot la ei la birou personal sa anuntati. Nu va vireaza nimic prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate de trezorerie HCrisan HCrisan Buna seara! As dori sa ma ajutati si pe mine cu o curiozitate. In urma decesului unchiului meu, am moștenit niste certificate de trezorerie in valoare ... (vezi toată discuția)
Scadenta la titlurile de stat Florin211 Florin211 Buna ziua, Am cumparat titluri de stat acum un an si astazi am ajuns la data scadenta. Am fost la trezorerie si am solicitat transferul banilor in contul meu ... (vezi toată discuția)
Cumparare titluri tezaur online, banii blocati la trezorerie teologul teologul Cumparare titluri tezaur online, mi s-a spus ca formularele sunt gresite. Cum transfer banii din contul de trezorerie inapoi in contul bancar? Am incercat sa ... (vezi toată discuția)