avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere de poprire ?
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere de poprire ?

Bună ziua, există posibilitatea de a se prescrie o Poprire a unei datorii mai vechi ? Dacă da, după câți ani se poate prescrie ? Mulțumesc frumos, o zi bună să aveți.
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
Nilmarcu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:40, 12 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In astfel de cazuri se impune ca avocatul sa mearga sa studieze dosarul de executare silita.
La proces nu merge pe presupuneri generale ci pe lucruri concrete din dosar pentru a se vedea ce norme de drept sunt aplicabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate prescrie datoria mea? andreeapiringer andreeapiringer Bună ziua! Am o datorie la o banca de 6000E. Creditul a fost făcut în 2008, Din 2009 nu am mai plătit absolut nimic. Azi am primit prin posta o executare ... (vezi toată discuția)
Cînd se termină executarea silită? ? Cata vata Cata vata Sint executat silit din 2015 cind se termina termenul? Este vorba de o persoană fizică căruia i.am sustras bunuri si ma executat silit. Valoarea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, caut un avocat care sa ma ajute sa scap de o datorie. ... StoicaIonut StoicaIonut Buna ziua, Caut un avocat care sa ma ajute sa scap de o datorie. Am o datorie la CEC din 2019, executarea silita s-a facut prin 2020. De atunci s-a tot ... (vezi toată discuția)