avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului unui gestionar Custode sala poate sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului unui gestionar Custode sala poate sa conțină ...

Fisa postului unui gestionar Custode sala poate sa conțină "sa și asigure salariul" ???
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
TITI1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:16, 13 Februarie 2021
Nu exista act normativ care sa reglementeze continutul exact al fisei postului ....insa, angajatorul este obligat sa garanteze in plata un salariu brut lunar cel putin egal cu salariul de baza minim brut pe tara. Aceste dispozitii se aplica si in cazul in care salariatul este prezent la lucru, in cadrul programului, dar nu poate sa isi desfasoare activitatea din motive neimputabile acestuia, cu exceptia grevei.
Sa înțeleg ca, dacă am la zi plățile la furnizori, dările la stat, toate cheltuielile, însă am câteva salarii neluat, neavând bani în casa, nu mi se poate imputa mie și vor trebui sa plătească ei.

Cornel Vasile a scris:

Nu exista act normativ care sa reglementeze continutul exact al fisei postului ....insa, angajatorul este obligat sa garanteze in plata un salariu brut lunar cel putin egal cu salariul de baza minim brut pe tara. Aceste dispozitii se aplica si in cazul in care salariatul este prezent la lucru, in cadrul programului, dar nu poate sa isi desfasoare activitatea din motive neimputabile acestuia, cu exceptia grevei.

Angajatorul este cel care asigura salariu, nu salariatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am salariul de incadrare de 800 lei, dar sunt platita dupa realizari, care este salariul minim garantat? vallihullea vallihullea Am salariul de incadrare de 800 lei, insa sunt platita in acord individual. De cele mai multe ori, aceste realizari se ridica la 640 lei. Ce se intampla in ... (vezi toată discuția)
Angajare agent andreeakomdesign andreeakomdesign bună ziua, aș dori să angajez pe cineva la firma mea, un agent de vânzări mai exact, care va fi plătit la procente: 20% din vânzările pe care le ... (vezi toată discuția)
Plata in regie Kamita Kamita Ma intereseaza care este diferenta dintre salariu tarifar si plata in regie. Multumesc! Revin , In cazul in care la o firma de paza platesc in regie, nu se ... (vezi toată discuția)