In perioada anilor 1985 reteaua de termoficare a orasului a traversat curtea mea subteran (insemnand sapaturi turnat betoane introdus tevi etc.). Dupa Revolutia din anul 1989 societatea care furniza agentul termic s-a desfiintat iar reteaua de termoficare a ramas a nimanui.
Dar a aparut OUG 57/2019 anexa 4 in care se specifica faptul ca Reteaua de termoficare apartine Primariei.
Avand in vedere cele de mai sus si tinand cont de faptul ca termoficarea trece prin curtea in care locuiesc, unde am tot felul de plante si la un metru de constructie doresc sa obtin de la Primarie autorizatia de demolare si contravaloarea desfiintarii urmand ca intr-un moment prielnic peste 1-2 ani sa fac desfiintarea acesteia.
Asteptati un raspuns de la noi ! Este greu...
Eu va propun sa mergeti la primarie, undeva la serviciul tehnic. Discutati toate problemele, puneti toate intrebarile necesare si cred ca o sa obtineiti macar o parte dintre raspunsuri.
Succes!
Tevi caldura
ionutnae
Buna ziua! In urma cu un an s-au schimbat tevile de caldura dupa un lung sir de controverse si probleme cu vecinii, mai ales datorita faptului ca locuiesc la ... (vezi toată discuția)