Buna ziua. As dori sa fac o plangere impotriva unui judecator de tribunal care a dat o hotarare total in dezacord cu faptele petrecute. Faptele au fost urmatoarele: conduceam o masina pe banda 2 si intrun sens giratoriu ma deplasam in paralel cu un microbuz+platforma ce era pe banda 1. Soferul microbuzului taie curba, intra pe banda mea si ma acroseaza cu remorca. Fac repede poze la fata locului in care se vede clar cum tipul era cu remorca pe ambele benzi . Soferul respectiv pleaca fara sa facem o constatare amiabila. Dupa aia am aflat ca nu avea asigurarea RCA. Ma duc si reclam la politie care-l convoaca pe respectivul vinovat si politia incheie un proces verbal prin care il penalizeaza cu amenda si ridicarea permisului pt lipsa de asigurare, pt parasirea locului accidentului(neprezentare la politie in 24 de ore) si pt schimbarea directiei fara sa se asigure. Totul era conform realitatii. Soferul vinovat contesta procesul verbal la judecatorie unde-i este respinsa actiunea, pe buna dreptate. Contesta la tribunalul Neamt si aici, o judecatoare, in contradictie totala cu faptele si probele , anuleaza procesul verbal printr-o hotarare definitiva, astfel eu ajungand din pagubit in vinovat !! Eu m-am adresat BAAR care m-a despagubit pt pagubele suferite, iar BAAR (biroul asig.auto din Romania) s-a indreptat impotriva vinovatului pt a recupera banii. Acesta avand hotararea definitiva cum ca eu sunt vinovat , acum trebuie sa returnez banii obtinuti pe desbagubire.
Intreb : impotriva unui astfel de judecator care isi face meseria cu rea credinta si da hotarari definitive stranbe din motive numai de el stiute cum pot actiona ? Multumesc.
Din pacate nu există o astfel de posibilitate,impotriva unei hotărâri care vs nemulțumește se formulează calea de atac legală nu se face plangere impotriva judecătorului .Principiiul este ca hotărâre greșită poate fi , ,,reparata "în căile de atac..Judecatorul raspunde Penal,disciplinar în alte situații.