Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost angajata într-un hotel cu funcția camerista ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost angajata într-un hotel cu funcția camerista din cauza ...

Am fost angajata într-un hotel cu funcția camerista din cauza stresului etc nu am mai rezistat stresului si miam dat demisia la zi neștiind ca angajatorul mia facut contract cu clauză in cazul in care plec sa lucrez 15 zile de preaviz. Eu nefiind atenta si neștiind ce înseamnă acest contract cu clauza nu am stat in acel preaviz. Într-un final ma dat in judecata înștiințării care mi-au fost trimise pe adresa din buletin eu fiind in divort aveam adresa fostului soț care nu mia spus de aceste înștiințări cand am aflat despre acestea era prea târziu am de plătit despăgubirii hotelului in valoare de 5700 . Am poprire pe cont in momentul de fata sunt in concediu creștere copil. Întrebarea mea este dacă se poate prescrie aceasta suma si dupa cat timp se prescrie și ce pot face? dupa ce incep munca imi vor popri salariul ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 18 Februarie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. As incerca o revizuire pentru prima hotarare, pe motivul ca nu ati fost citata si nu ati aflat de proces, tinand cont ca erati in proces de de divort, iar fostul sot nu v-a instiintat. Instanta poate motiva ca puteati face o adresa de flotant etc..
2. Nu puteti invoca prescriptia daca aveti poprire pe cont.
3. In mod realist, nu vad o posibilitate sa anulati hotararea prin care sunteti obligata la plata sumei de 5700 euro;
Dar as incerca altceva...sa formulati o actiune de hartuire la locul de munca si sa solicitati despagubiri peste valoarea de 5700 euro, in care sa se constate ca ati fost stresata la locul de munca. Luati legatura cu un avocat specializat in litigii de acest gen si acesta va poate sfatui mai bine. Daca ati avea si cateva colege care sa depuna marturie ar fi si mai util. Puteti incerca si o tranzactie, ei sa renunte la executarea silita si dvs. sa renuntati la dosarul avand ca obiect hartuire la locul de munca. Orice angajator/ hotel ar trebui sa reactioneze, nevrand sa apara intr-un dosar avand acest obiect.
Revizuirea este tardiva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara danimaria99 danimaria99 din luna noiembrie fostul sot a dus la noul servici actlele necesare ptr a-mi livra firma respectiva banii dar nici in prezent nu am primit nimic mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa aproximativ 6-7 ani doriana83 doriana83 Buna seara , va deranjez in legatura cu un subiect mai delicat . am avut niste credite de consum , adica achizitionare bunuri de la cetelem , si un credit la ... (vezi toată discuția)
Credit(e) neplatit(e) nova4ma nova4ma Cu Respect Salutam , In urma cu 3 ani am contractat 2 credite (a cate 5000 e) la banci diferite () . Am avut posibilitatea finaciara sa platesc aceste ... (vezi toată discuția)