avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua va-s ruga mă poate ajuta cineva și pe mine ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua va-s ruga mă poate ajuta cineva și pe mine cu o informație ...

Buna ziua va-s ruga daca mă poate ajuta cineva și pe mine cu o informație . Eu am o condamnare de 10 luni de închisoare pentru conducere fără permis și pedeapsa mi-a fost amanata pe un termen de 2 ani ..eu sunt plecat din Romania si trebuie sa merg acasă la întrevedere numai că există o problema nu pot merge că mă aflu în UK și actele îmi sunt trimise la guvern pentru rezidenta ..și am sunat in Romania la tribunal și mi-au spus că trebuie să merg acasă neapărat ,știți cumva daca nu mă.duc mă poate aresta ? Și ar mai fi o întrebare după cât timp mai pot da pentru permis ? Că cei de la tribunal mi-au spus că după câteva luni , mulțumesc frumos
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2021
Adrian1adrian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian1adrian , utilizator 22:15, 14 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
buna seara Pedeapsa de 10 luni mi-a fost amanata pe un termen de supraveghere de 2 ani ,și permis nu am avut, doar că eram in școală de șoferi când am fost prins

IONEL ILIE a scris:

Pai fiti mai exact. Ori ati fost condamnat ori pedeapsa de 10 luni a fost amanata ( aplicarea ei). Eu cred sa inclin ca vb de o amanare a aplicarii pedepsei ( care nu constituie o condamnare). Vedeti ce obligatii vi s-a impus pe perioada termenului de supraveghere. Sa nu fi fost impusa obligatia de a nu conduce pe perioada termenului de supraveghere ( art. 85 alin. 2 lit. g) Cod penal), caz in care va puteti recupera permisul la expirarea termenului de 2 ani de la ramanerea definitiva. In caz contrar, va puteti recupera permisul chiar acum ( inteleg ca a ramas definitiva, de vreme ce ati fost chemat la Serviciul de Probatiune).

Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2021
Adrian1adrian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez permisul de conducere? Ovi Ygrek Ovi Ygrek Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de recuperarea permisului de conducere. Va voi prezenta starea de fapt si as dori un sfat cum as putea sa-l recuperez ... (vezi toată discuția)
Care este perioada de timp dupa care pot incepe scoala de soferi? va multumesc anticipat! FranciscL FranciscL În baza art.336 al.1 N.C.pen.,cu aplicarea art. 396 al.10 N.C.p.p. condamnată pe inculpatul .............. la pedeapsa de 1 an închisoare pentru ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis - prima abatere VIKY2011 VIKY2011 prietenul meu a condus fara permis,fiind la prima abatere.a fost dus la sectie ca sa dea declaratii.urma sa faca scoala de soferi.as vrea sa stiu ce se va ... (vezi toată discuția)