avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Unde pot modifica data nașterii de pe un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Unde pot modifica data nașterii de pe un contract ...

Buna ziua,
Unde pot modifica data nașterii de pe un contract de vânzare cumpărare locuință întrucât după o verificare mai profundă a evidenței populației s a constatat că data nașterii este greșită,practic s-a trecut data ieșirii din spita?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:51, 16 Februarie 2021
La notarul care a autentificat contractul. Mergeti cu documentele doveditoare si va emite o incheiere de indreptare eroare materiala. Aceasta cu conditia ca data nasterii corecta sa fie trecuta corespunzator in actele de stare civila (certificat nastere, C.I. ), altfel intai trebuie sa operati modificarile in actele de stare civila printr-o procedura administrativa la Primaria emitenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp gresit lepadatupusa lepadatupusa CNP-ul contine o litera gresita/ (vezi toată discuția)
Acte gresite elenasarpe elenasarpe buna ziua ! as avea si eu cateva intrebari legate de actele de identitate gresite! 1) - pe certificatul de nastere este trecut un cnp gresit care nu are ... (vezi toată discuția)
Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)