avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Numele meu este Virgil, a-și dori sa mă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Numele meu este Virgil, a-și dori sa mă ajutați ...

Bună ziua!
Numele meu este Virgil, a-și dori sa mă ajutați la o întrebare va rog,unde pot găsi arhivele ACR Constanța din perioada 1990 -1995 ?
Am încercat la:
ACR Constanța (nu știu nimic)
ITM Constanța (nu știu nimic)
Camera de comerț Constanța și (nu știu nimic)
Arhivele Naționale Constanta(nu știu nimic).
Vă mulțumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 16 Februarie 2021
Incercati aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua…aș dori să știu dacă d-voastră știți careva ... Bianca Pacurar Bianca Pacurar Bună ziua…aș dori să știu dacă d-voastră știți careva unde se află arhiva Iscti cluj(întreprinderea comerțului de stat ,textile Și ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime Giuly21 Giuly21 Buna ziua,o matusa nu reuseste sa dea de sediul intreprinderii la care a lucrat acum vreo 25 de ani pentru a putea sa-si ia vechimea....din cate stim sediul ... (vezi toată discuția)