avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

concediu crestere copil

reluare activitate dupa ccc
Cel mai recent răspuns: lavinia-daria , utilizator 12:28, 12 Ianuarie 2010
lavinia-daria a scris:

reluare activitate dupa ccc

Ce doriti sa stiti despre acest subiect?
as dori sa cunosc care sunt drepturile mele atunci cand ma voi intoarce la acelasi loc de munca dupa un concediu de 2 ani pentru crestere copil(ce articol din legea muncii prevede aceste drepturi?). are voie angajatorul sa imi dea un alt post in cadrul unitatii daca cel pe care il ocupam s-a desfintat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate dupa concediu crestere copil Bubinubi Bubinubi In curand doresc sa-mi reiau activitatea dupa 1 an si 10 luni de concediu pentru cresterea copilului. Patronul mi-a propus un post inferior celui pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa imi ofere un post similar? luciasilviacostea luciasilviacostea Buna ziua. Urmeaza sa ma reintorc la servici din CCC. Am inteles ca pozitia pe care o ocupam s-a restructurat. As vrea sa stiu: Conform legii , nu au voie sa ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din maternitate TA TA buna! am avut contract de munca pe periada nedeterminata. in locul meu a fost angajta alta persoana cu contract de munca pe perioada determinata de 1 an. ... (vezi toată discuția)