avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... amenda contraventionala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

amenda contraventionala

buna ziua!!!! cu tot respectul m-ar interesa si pe mine dc in urma unei amenzi primite cei care stau la domiciuliul care-mi este prescris nu7 poate plati impozitul la casa.... de ce? ast rasp dvs urgent.....multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:56, 3 Ianuarie 2010
Rugamintea mea este sa scrieti exact-si in limba romana-care este intrebarea dvs.
Cum vi s-a "prescris" domiciliul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal neconcludent? kityflorentina kityflorentina buna ziua! am si eu neaparat nevoie de ajut dvs! am o situatie care nici nu stiu cum s-o expun . sunt din br si am venit sa-mi rezolv pbele facultative , pe ... (vezi toată discuția)
Bilant 2010 irina_palt irina_palt buna seara!am si eu o intreb,sunt angajata l o soc ca tehnician economist,si practic tin contab firmei.akm tb s depun bilantul si l pers c il intocmeste am ... (vezi toată discuția)
Procura intocmita gresit la consulat antinea antinea Buna ziua tuturor!! Cu ceva timp in urma sotul meu a mers la Ambasada Romaniei din Roma pentru a obtine o procura . In respectiva procura a fost scris gresit ... (vezi toată discuția)