avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna sera,vreau sa stiu cine plateste cheltuielile de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna sera,vreau sa stiu cine plateste cheltuielile de judecata ...

Buna sera,vreau sa stiu cine plateste cheltuielile de judecata in urma unui divort in cazul in care eu intentez divortul
Cel mai recent răspuns: cab av PIRSAN SILVIA , Avocat 23:15, 17 Februarie 2021
Buna seara. Partea care pierde procesul, dar sunt multe aspecte de luat in considerare, raportat la obiectul cererii dvs.
Art. 453 C.pr.civ. (1) Partea care pierde procesul va fi obligată, la cererea părții care a câștigat, să îi plătească acesteia cheltuieli de judecată si (2) Când cererea a fost admisă numai în parte, judecătorii vor stabili măsura în care fiecare dintre părți poate fi obligată la plata cheltuielilor de judecată. Dacă este cazul, judecătorii vor putea dispune compensarea cheltuielilor de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli divort Claudia 82 Claudia 82 Daca sotul a depus cererea de divort,imi poate cere mie sa platesc cheltuielile de judecata?mentionez ca in cererea de divort m~a facut pe mine sa par cea ... (vezi toată discuția)
Ssomer- concediere colectiva, proces IOANGILEA IOANGILEA As dorii sa aflu in procesul care il am pe rol la \\" Contestatie decizie de concediere \\" in cazul in care o sa pierd procesul trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,cine trebuie sa plătească onorariul unui avocat ... Anonim36 Anonim36 Bună ziua,cine trebuie sa plătească onorariul unui avocat și cheltuielile de judecata în cazul unui proces în legătură cu o poprire pe cont?Eu sau ... (vezi toată discuția)