avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. In cazul unui dosar penal, daca decizia ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. In cazul unui dosar penal, daca decizia initiala a ...

Buna ziua. In cazul unui dosar penal, daca decizia initiala a fost clasarea, insa apoi a fost acceptata plangerea petentului impotriva clasarii, urmatoarea decizie mai poate avea un astfel de rezultat?

Care ar putea fi decizia, fiind o plangere de vatamare corporala si violarea domiciliului?
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2021
EmiliaPopa88, utilizator
Cel mai recent răspuns: EmiliaPopa88 , utilizator 14:38, 18 Februarie 2021
Probabil s-a admis plangere deoarece nu au fost cercetarile complete. Teoretic, se poate dispune inca o solutie de clasare, spun teoretic deoarece nu cunosc situatia de fapt.
Puteti sa imi spuneti va rog daca este o regula ca politistul care se ocupa de caz sa insiste impacarea in discutiile cu intimatul? Sau reprezinta acest comportament un indicativ asupra solutiei propuse?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal in urma accidentului Ion944 Ion944 Buna ziua! Am o intrebare. Daca in urma unui accident, soferul pagubit e spitalizat, e fara permis, si partile s-au imapacat, dar politistul oricum a decis ... (vezi toată discuția)
Necitare făptuitori plângere împotriva soluției de clasare art. 341 c.p.p. Primul Primul Bună ziua! Sunt parte vătămată într-un dosar penal. Prin rechizitoriu s-au dispus: 1. Trimiterea în judecată a Suspectului 1. 2. Clasarea ... (vezi toată discuția)
Nup melinaR melinaR revin acum am citit sentinta instantei de neincepere a urmaririi penale ce ma mira ca a dat asa verdict problema e ca la noi in romania trebuie sa ai bani grei ... (vezi toată discuția)