avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detin un teren pe care s-a construit o casa in 2007.In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin un teren pe care s-a construit o casa in 2007.In urma intocmirii ...

Detin un teren pe care s-a construit o casa in 2007.In urma intocmirii documentatiei cadastrale de actualizare (in vederea intabularii ) s-a constatat ca suprafata de teren aferenta curtii se suprapune cu o mica parte din rezerva primariei.Acest lucru se datoreaza faptului ca ne-am retras cu gardul din fata pentru a lasa loc drumului.Intrebarea este daca primaria ne poate ceda acea parte care se suprapune cu rezerva ei?
Cel mai recent răspuns: catinica , utilizator 08:18, 19 Februarie 2021
Puteți solicita atribuirea terenul în cauză în folosință, anexând documentația cadastrală actualizată.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revin la o problema referitoare la acualizarea unui cadastru. ... catinica catinica Revin la o problema referitoare la acualizarea unui cadastru. In urma masuratorilor cadastrale de actualizare s-a contatat faptul ca suprafata de teren ... (vezi toată discuția)
Suprapunere in actele de cadastru cristina0990 cristina0990 Buna ziua, Vreau sa efectuez cadastrul pentru o proprietate insa exista o suprapunere cu terenul vecinului. Acesta are cadastrul facut pentru imobilul sau , ... (vezi toată discuția)
Cadastru suprapus Cstfan Cstfan Buna ziua, am nevoie de un sfat in vederea stingerii unui litigiu. In anul 2007 am primit un teren intravilan pe care se afla si casa in care locuiesc, cu ... (vezi toată discuția)