avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata cheltuielilor de judecata de o alta persoana ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata cheltuielilor de judecata de o alta persoana Buna ziua! ...

Plata cheltuielilor de judecata de o alta persoana

Buna ziua! Trebuie sa platesc cheltuielile de judecata, la trezoreria de pe raza unde am domiciliul si nu pot sa ajung in acel judet.

Este posibil ca o alta persoana sa mearga la trezorerie cu o copie dupa buletinul meu si dupa dosarul in care se specifica cheltuielile de judecata?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 17:43, 19 Februarie 2021
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare într-un dosar de reabilitare dorinakt dorinakt Bună ziua, știți cumva dacă cheltuielile judiciare într-un dosar penal de reabilitare pot fi plătite la trezorerie în altă localitate și județ decât ... (vezi toată discuția)
Unde se platesc cheltuielile de judecata? adrian0419 adrian0419 as vrea sa stiu unde as putea plati cheltuielile de judecata privind un dosar penal.Eu am avut procesul in cu totul alt judet de unde locuiesc,as putea plati ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa + cheltuieli judiciare Nevermind Nevermind Buna ziua, Va rog, am nevoie de ajutor urgent : In baza unei ordonante de parchet, s-a dat o comunicare pentru neinceperea urmaririi penale intr-un caz ... (vezi toată discuția)