avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună. Ce pot face statul roman mia oferit în ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună. Ce pot face statul roman mia oferit în ani 1970 un teren ...

Bună. Ce pot face statul roman mia oferit în ani 1970 un teren la schimb cu alt teren. În ani 2000 a venit fostul proprietar care zice ca a fost preluat abuziv și în instanță lam pierdut în favoarea lui. Pot cere statului roman despăgubiri sau teren în alta zona?
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2021
danutztdy, utilizator
Cel mai recent răspuns: danutztdy , utilizator 16:39, 19 Februarie 2021
Si acum dupa 20 de ani căutați o soluție?Trebuie sa fi chemat în garanție statul român la acel moment,în acel proces.E greu de spus fără să cunoaștem în baza căror acte normative s a realizat schimbul respectiv etc.
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Actul de schimb la realizat în conformitate decretu 151 din 10 iunie 1950.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri acordate mihaela_grgrsc87 mihaela_grgrsc87 Buna ziua! problema mea este urmatoarea: am avut un teren intravilan de 2000 mp, intr-o zona curata, intinsa , fara denivelari, iar acesta a fost dat abuziv ... (vezi toată discuția)
Retrocedarea pe vechile amplasamente in zona necooperativizata Balaurul Balaurul Buna ziua, va rog un sfat pentru urmatorii pasi în...: Problema, pe scurt: [b]1)[/b] Intr-o zona colinară, [u]zona necooperativizată[/u], [b]strabunului ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune - impotriva cui este indreptata? claudiuvlad claudiuvlad Buna ziua, Intampin o situatie ciudata cu instantele romanesti prin judecarea spetei uzucapiunii. Am fost pus in proprietate la inceputul anului 2006, prin ... (vezi toată discuția)