avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!Am si eu o intrebare. Soacra mea o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!Am si eu o intrebare. Soacra mea o maltrateaza verbal ...

Buna ziua!Am si eu o intrebare.
Soacra mea o maltrateaza verbal si cu calomnias pe mama ori de cate ori se intalneste cu ea pe strada.
De doua ori sa intalnit cu mama si ia'adresat un limbaj jignitor ,insulte,amenintari ,provocindui mamei mele o suferinta psihica.
Ce ar trebui sa faca!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:02, 20 Februarie 2021
Dacă crede că merita efortul si cheltuiala o acțiune civilă prin care să solicite daune morale.Nu este vorba despre fapte de natură penală...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate obtine interdictia de apropiere anamaria26 anamaria26 Buna ziua, In urma unui divort cu copil minor, copilul este la mama, cu program de vizitare pt tata......tatal hartuieste telefonic pe fosta sotie, mesaje ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pot actiona in justitie pt calomnie chiar daca a fost abrogat art? luminita01 luminita01 Am facut plangere penala pt.amenintare si vreau sa stiu cum procedez si pt faptul ca am fost jignita in fata a mai multor persoane destul de grav. Se pot ... (vezi toată discuția)
Insulte calomniat calomniat Am fost informat de vanzatoarea de la firma pe care o administrez ca a sunat ex-soacra mea care a spus despre mine tot felul de lucruri jignitoare,insultatoare ... (vezi toată discuția)