avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Sora mea si cu mine suntem mostenitorii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Sora mea si cu mine suntem mostenitorii parintilor ...

Buna ziua,

Sora mea si cu mine suntem mostenitorii parintilor nostri care au decedat, tatal in urma cu 10 ani, mama in urma cu 2 ani.
Cand am facut succesiunea dupa mama am omis sa facem si dupa un garaj. Garajul este concesionat.
La finalul lunii decembrie 2020 concesiunea a expirat.
In luna februarie 2021 am aflat si noi acest lucru si am facut act aditional la succesiune si pentru garaj.

De la primarie am primit un raspuns ingrijorator, cum ca practic am pierdut acea concesiune prin faptul ca nu am reinnoit-o in timp util, iar garajul (adica terenul pe care este construit se va scoate la licitatie).

Mentionez ca noi, mostenitorii parintilor, nu am fost anuntati pe cale oficial de expirarea concesiunii.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:26, 21 Februarie 2021
Trebuie vazut ce clauze existau în contractul de concesiune,dacă erau obligați să vs anunte,dacă nu aveau această obligație etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune teren - mostenire cristianmarisuc34 cristianmarisuc34 Buna tuturor! Am nevoie de un sfat cu privire la urmatoarea situatie de dezbatere a mostenirii: - sot decedat, cu un singur copil (recunoscut in acte), ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti cu privire la o a doua succesiune teo689 teo689 Va rog sa ma lamuriti cu privire la o a doua succesiune pe care trebuie sa o fac dupa parinti, care este procedura ? Anul trecut a murit tata in luna ... (vezi toată discuția)
Achizitie garaj construit pe teren concesionat mirage08 mirage08 Buna ziua In zilele trecute am expus o problema la care am primit raspuns din partea unui notar. As vrea sa stiu ce parere are un avocat avind in vedere ca ... (vezi toată discuția)