avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua eu si fratii mei suntem moștenitorii unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua eu si fratii mei suntem moștenitorii unei case.De ...

Bună ziua eu si fratii mei suntem moștenitorii unei case.De ani de zile mi se promite că o să primesc contravaloarea părții mele din imobil ,dar nu se concretizează nimic.Nu vor nici să vindem.Pot deschide acțiune în instanță să se scoată imobilul la licitație dacă nu îmi plătesc partea mea din imobil?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: roxana g23 , utilizator 15:47, 21 Februarie 2021
Este facuta succesiunea si partajul? Daca da, puteti deschide actiune in instanta.
Da este facuta succesiunea de 9 ani!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si daca nu era făcută succesiunea se putea dezbate în instanța,stabilindu se masa partsjabila moștenitorii etc.In cazul dvs partajul in instanța este singura soluție,mai ales că ceilalți moștenitori va plimba cu vorba.Succes.
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita fify1 fify1 Buna ziua, In urma unui credit pe persoana juridica, garantat cu contract de fidejusor de catre mine ca administrator, neachitat in totalitate am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Evacuare? Imparatul Imparatul La o casa, ramasa mostenire la 3 frati, unul dintre ei este extrem de violent. Ii alunga pe ceilalti, ii loveste nu-i lasa sa stea in casa, distruge, face ... (vezi toată discuția)
Succesiune notar sau succesiune instanta judecãtorie???? theorhye theorhye Bunicul şi bunica sunt morti. Bunicul avea titlu de proprietate pe 3,5 ha din care 0,5 ha intravilan pe care se afla si casa batraneasca. Au avut 7 copii. ... (vezi toată discuția)