avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua. Pe un teren intravilan, speficatie ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua. Pe un teren intravilan, speficatie curti-constructii, ...

Bună ziua.
Pe un teren intravilan, speficatie curti-constructii, se poate construi o hală >100 mp?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: lacridora77 , utilizator 10:32, 22 Februarie 2021
Da
Mulțumesc.
Legislație specifică, vă rog!
Mulțumesc.
legea 50/1991
am înțeles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 34/2013 rmirela16 rmirela16 Buna seara, Daca detin un teren de 800 mp intravilan in indiviziune pe care exista o constructie si 300 mp sunt in categoria de folosinta curti constructii si ... (vezi toată discuția)
Constructie casa extravilan si intabulare cu pozitionare incerta cristinafv cristinafv Buna ziua, am cautat raspuns intrebarii mele si in cadrul unor societati si institutii specializate in domeniu, insa nu m-am lamurit, din aceasta cauza va cer ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)